Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Den sanna historien om Jesus" by Rashid Ahmad Chaudhry # eBook PDF Kindle ePub Free

Den sanna historien om Jesus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Den sanna historien om Jesus
  • Author : Rashid Ahmad Chaudhry
  • Release Date : January 25, 2012
  • Genre: Religion & Spirituality,Books,Islam,
  • Pages : * pages
  • Size : 6356 KB

Description

Den sanna historien om Jesus

av Islam International Publications Ltd.


Tror du att Jesus var förbannad av Gud? Tror du att han dog pÄ korset?


Det existerar nog ingen som det finns sÄ mÄnga olika Äsikter om i religionshistorien, Àn Jesus, Marias son. Alla har alla olika uppfattningar om skildringen av hans liv och död.


De kristna tror att Jesus dog pÄ korset för att rÀdda mÀnniskorna frÄn synd och att han pÄ tredje dagen Äteruppstod frÄn döden och uppsteg till himlen.


Majoriteten muslimer tror att Jesus sjÀlv aldrig blev korsfÀst, utan att det var nÄgon annan som liknade Jesus, som korsfÀstes, eftersom Jesus omöjligen kunde ha varit förbannad av Gud. Förbannad, för att det stÄr i Bibeln (5 Mos. 21:22-23) att den som blev upphÀngd att dö pÄ trÀ, var förbannad av Gud.


Å andra sidan tror de att ”den riktige” Jesus kroppsligen lyftes upp till himlen, dĂ€r han fortfarande vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ komma ner till jorden, som vĂ€rldens frĂ€lsare.


De muslimer som tillhör Ahmadiyya Muslimska Samfundet har en mer rationell tro, nÀmligen att Jesus visserligen spikades upp men inte dog pÄ korset. Han var medvetslös nÀr han rÀddades och placerades i en grotta, dÀr han vÄrdades. NÀr han ÄterhÀmtat sig fÀrdades han till de lÀnder dÀr Israels förlorade stammar, dvs. Israels förlorade fÄr, hade bosatt sig. Det var det uppdrag han fÄtt av Gud och pÄ sÄ sÀtt uppfyllde han Guds vilja. Han var Àlskad av Gud och dog en naturlig död i hög Älder och hans grav har hittats i Kashmir.


Muslimer ombeds att respektfullt sÀga Alaihi as-Salam (frid vare med honom) nÀr de nÀmner Jesus eller nÄgon annan profet.


De tvĂ„ huvudsakliga kĂ€llorna som anvĂ€nts i boken Ă€r Bibeln och den heliga Qur’anen.


Vi Àr övertygade om att denna bok ska uppskattas av bÄde barn, lÀrare, förÀldrar och av alla som söker sanningen och en mening med livet!


Download Books "Den sanna historien om Jesus" PDF ePub Kindle